Laat je stem horen met True Friend Forever!

Op 28 juni is het weer tijd voor een nieuwe True Friend Forever challenge! Samen met Jongerenwerk Geldrop-Mierlo hebben we iets supergaafs voor jullie bedacht: de ‘Laat je stem horen’-challenge. Hierbij draait alles om jezelf laten horen en je creativiteit de vrije loop laten. Je kunt kiezen tussen twee toffe workshops:

🎧 DJ Workshop: Wil jij leren hoe je de vetste beats maakt en een feestje bouwt als een pro? Onze DJ-expert gaat je alle ins en outs van het draaien leren.

🎨 Street Art Workshop: Altijd al willen weten hoe je een meesterwerk op de muur tovert? Ontdek de wereld van graffiti en street art onder begeleiding van een echte kunstenaar.

Deze challenge is niet alleen een leuke manier om je creativiteit te ontdekken, maar ook om samen met je klasgenoten iets bijzonders te creëren. Laat zien wat jij kunt en maak samen met TFF een verschil!

Blijf op de hoogte van al onze avonturen en deel je ervaringen op onze Instagram en TikTok. En vergeet niet jullie coole momenten vast te leggen en met TFF te delen.

Doe mee en laat je stem horen!