Samen strijden voor goede doelen met True Friend Forever!

Players ready? Op 26 maart is het zover: de eerste officiële challenge van True Friend Forever! De ‘Strijden voor aandacht’-challenge bij de Roomexperience staat helemaal in het teken van een zelfgekozen goed doel, waar brugklassers van het Strabrecht College punten voor kunnen scoren met verschillende vette games!

Zes teams nemen het tegen elkaar op met een spannende pot lasergamen en spellen in de gamehal. Het team dat de meeste punten binnenhaalt, wint aandacht voor het doel in het regionale blad Middenstandsbelangen.

Tijdens de voorbereidingslessen op het Strabrecht College kregen de leerlingen alvast een voorproefje van de challenge en maakten ze een onderbouwde keuze voor een lokaal goed doel.

Zo strijd je voor iets wat je écht belangrijk vindt in jouw omgeving. En zie je meteen dat je positieve impact kunt maken. Samen met je best friends. Voelt goed toch?

Wil je niets missen van alle TFF-avonturen? Check dan de Insta of TikTok. En vergeet niet om jullie actiefoto’s te delen met TFF!